Deutsch  English  Español  Français  Italiano  Luxemburg  Nederlands  Polski  Română  Svenska  

Autocenter Mertens N.V.
Concessiehouder ALFA ROMEO & FIAT
 
Driesstraat 138, 1861 Wolvertem
Telefoon: +32 (0)2/269 18 18    Fax: +32 (0)2/269 88 35    Gsm: Jaarlijksverlof van 20 juli tot 28 juli 2015    

Welkom op de site van Autocenter Mertens N.V.

MEER DAN EEN CONCESSIEHOUDER

Autocenter Mertens is een familiebedrijf waar u als klant centraal staat, zowel particulier als fleet. Klantentevredenheid is bij Mertens de fundering en filosofie. Actief sinds 1930 en doorheen de generaties, heeft Autocenter Mertens een maximum aan expertise opgebouwd om te fungeren als partner binnen de fleetwereld. De garage behoort reeds tot de key-dealers van grote firma's en leasingmaatschappijen.

Als fleet manager en als bestuurder wordt u bijgestaan in keuze naar het best passende voertuig binnen de fleetpolitiek van uw bedrijf. Een vriendelijke en een profesionele uitleg is een garantie en proefritten worden probleemloos aangeboden. De showroom werd onlangs vernieuwd en uitgerust met een aparte afleveringsruimte zodat u als nieuwe bestuurder ongestoord uitleg krijgt over uw nieuwe wagen. De dienst naverkoop is al even professioneel. Dankzij de home service wordt uw auto thuis of op de firma afgehaald voor onderhoud en achteraf teruggebracht.

Als u liever zelf komt, kan u tijdens het wachten gebruik maken van de internetinfrastructuur in de wachtkamer. U kan natuurlijk ook kiezen voor een vervangwagen tijdens het uitvoeren van de werken.

Via " Contact " kan u ook een afspraak maken voor onderhoud en reparaties evenals voor proefritten.

Autocenter Mertens getuigt van een vlekkeloze service, zowel bij de begeleiding vooraf als de verkoop en de dienst naverkoop. Ook in de uitgebreide en door Federauto en verschillende grote verzekeringensmaatschappijen erkende carrosserie kan u steeds terecht.

GESCHIEDENIS: Traditie en kennis ten bate van de klant

Autocenter Mertens n.v. heeft al een hele weg van uitstekende service aan haar klanten achter de rug. De garage werd opgericht in 1930 door Alfons Mertens in Grimbergen op de Beigemsesteenweg tegenover het station. Zijn zoon Frans Mertens begon in 1955 met de verdeling van Fiat als concessiehouder en richtte in Nieuwenrode een carosseriecentrum op. Zijn zonen Robert en René zetten de zaken verder en bouwden in 1972 een nieuwe garage gelegen op het huidige adres in Wolvertem. Deze garage verving de oude garage en carosserie.

In 1980 beginnen zij met een tweede merk: Lancia. René Mertens overlijdt in 1995 en zijn zoon Stefaan Mertens volgt hem op als commerciële verantwoordelijke.

Robert Mertens wordt opgevolgd door zijn zoon Kurt Mertens als verantwoordelijk receptie en naverkoop.
In 2001 wordt de garage volledig vernieuwd en uitgebreid met een moderne showroom.
In 2002 wordt Lancia vervangen door Alfa Romeo. CONTACT:

Verkoop: Stefaan Mertens
sales@autocentermertens.be

Aftersales: Kurt Mertens
aftersales@autocentermertens.be
© 2010 - 2015 - AutoScout24 / Autocenter Mertens N.V. - 0877.243.254Manage this site